sunnuntai 10. marraskuuta 2013 | 10.50

ALOITTELUA

Hellurei!

 Aloitan nyt pitämään blogia, jossa neuvon, autan ja annan vinkkejä kaikille bloggaajille!  Itse olen blogannut tooodella pitkään ja opetellut koodaamaan! Opettele siis sinäkin! 
 Tavoitteena olisi saada mahdollisimman selkeät ja helpot ohjeet. Itsestäni en tässä blogissa kerro vaan pelkästään autan ja neuvon teitä blogiin liittyvissä asioissa.

 Näin alkuun, voin sanoa, että tulen blogaamaan vähintään kaksi kertaa viikossaja AINA kun itse löydän jotain uusia kikkoja blogiin niin ohjeet ja esimerkit tulevat tänne! 
 
Opastan täällä myös ihan yksinkertaisimmissakin asioissa, jotka suuntautuvat uusille bloggaajille! Olisi mukava jos uudet blogin pitäjät saisivat ohjeideni ja vinkkejeni avulla heti alkuun tehtyä haluamansa laisen ja hyvän blogin! 

Lähtökohtana on siis koodaus. Se tuntuu aluksi vaikealta ja todella todella monimutkaiselta ja silloin kun koodi ei toimi (olet vaikka koodannut väärin) ÄLÄ LUOVUTA! yritä uudelleen ja kysy apua ja linkkaa blogisi nii keksitään ja mietitään yhdessä ratkaisu siihen, miksi koodi ei blogissasi ole suostunut toimimaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä